Διαγραφή μέσα από το παιχνίδι
- Άνοιξε Ρυθμίσεις > Λογαριασμός.
- Διαγραφή λογαριασμού: Ο λογαριασμός και όλα τα νησιά σου διαγράφονται σε 7 ημέρες. Είναι συνδεδεμένος με Google ή Apple; Συνδέσου μέσα σε 7 ημέρες για ακύρωση.
Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου μέσα από το παιχνίδι ή να μας ζητήσεις με email να το κάνουμε εμείς, αν δεν μπορείς να το ανοίξεις.
Διαγράφονται το νησί σου, οι φίλοι σου, η δημόσια σελίδα σου και οι φωτογραφίες που έχεις μοιραστεί. Τα αντικείμενα που έχεις αγοράσει δεν επιστρέφονται με χρήματα.
Τα αρχεία πληρωμών διατηρούνται για όσο απαιτούν οι φορολογικοί και λογιστικοί νόμοι. Τα αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων μπορεί να περιέχουν ακόμα τα δεδομένα σου για έως και 30 ημέρες και μετά διαγράφονται αυτόματα.
Στείλε email στο [email protected] με θέμα «Αίτημα διαγραφής λογαριασμού». Γράψε το ID παίκτη σου και, αν γίνεται, πρόσθεσε ένα στιγμιότυπο οθόνης από την ενότητα Λογαριασμός στις Ρυθμίσεις, για να βρούμε τον λογαριασμό σου.
Απαντάμε στα αιτήματα που έρχονται με email μέσα σε 30 ημέρες. Τα αντίγραφα ασφαλείας αντικαθίστανται όσο δημιουργούνται νεότερα· δεν υποσχόμαστε συγκεκριμένο χρόνο γι' αυτό.
Παίξε δωρεάν τώρα στον browser σου ή κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό ή στον υπολογιστή σου.