Törlés a játékban
- Nyisd meg a Beállítások > Fiók menüt.
- Fiók törlése: A fiókod és minden szigeted 7 nap múlva törlődik. Google- vagy Apple-fiókhoz kötötted? Jelentkezz be 7 napon belül, és visszavonhatod.
A fiókodat törölheted a játékban, vagy e-mailben kérheted tőlünk, ha nem tudod megnyitni a játékot.
Törlődik a szigeted, a barátaid, a nyilvános oldalad és a megosztott fotóid. A megvásárolt tételekért nem adunk vissza pénzt.
A fizetési nyilvántartást addig őrizzük, ameddig az adó- és számviteli törvények megkövetelik. Az adatbázis-mentések legfeljebb 30 napig még tartalmazhatják az adataidat, utána automatikusan törlődnek.
Írj a [email protected] címre „Fiók törlési kérelem” tárgysorral. Add meg a Játékosazonosítódat, és ha tudsz, csatolj képernyőképet a Beállítások Fiók részéről, hogy azonosíthassuk a fiókodat.
Az e-mailes kérésekre 30 napon belül válaszolunk. A mentések az újabb mentésekkel folyamatosan felülíródnak, ennek idejére nem vállalunk fix határidőt.
Játssz ingyen a böngésződben, vagy töltsd le az appot telefonra vagy PC-re.